NLP BUSINESS BASISOPLEIDING

NLP BUSINESS BASIS OPLEIDING

WAAROM DEELNEMEN AAN EEN 5-DAAGSE NLP BUSINESS BASISOPLEIDING?

Je wilt graag NLP leren en dit toepassen in professionele context. In plaats van een reguliere opleiding gericht op louter zelfontplooiing zoek je een opleiding waarmee je NLP effectief kunt inzetten binnen je professie zodat het een meerwaarde oplevert voor jou en je clienten.

Dat is de reden dat we ervoor gekozen hebben om deze basis opleiding binnen de zakelijke context te brengen. Uiteraard gaat professionele en persoonlijke groei hand in hand, zoals je in de opleiding zult ervaren dus dat is een win-win.

AAN DE SLAG MET NLP

De 5-daagse NLP Business Basis Opleiding is geen theoretische cursus. We gaan daadwerkelijk aan de slag met onderwerpen waarin jij iets wilt bereiken of veranderen. 

Ben je in je werk toe aan een volgende stap en wil je ontdekken hoe je dit het beste kan aanpakken? Of wil je leren om op een krachtige wijze presentaties te geven en mensen inzichten te geven? Mogelijk voel je je op sommige vlakken onzeker op je werk en wil je daar eindelijk eens vanaf. 

Je krijgt gedurende deze 5 dagen inzichten in de werking van je brein, patronen die je belemmeren om bepaalde stappen te maken en je leert technieken om deze om te buigen naar helpende overtuigingen.

VOOR WIE IS DE NLP BUSINESS BASIS OPLEIDING GESCHIKT?

De 5-daagse NLP Business Basis Opleiding is geschikt voor jou wanneer je wilt ontdekken of NLP bij je past en je wilt ontdekken wat jij in jouw professionele context met NLP kunt doen.

Of het nu gaat om te groeien in leiderschap, doelen stellen, communicatie of coaching, NLP biedt je een toolbox vol met technieken, oefeningen en inzichten die je direct kunt inzetten.

Wil jij weten of de NLP Business Basis Opleiding bij jou past? Neem dan gerust contact op.

WAT ZIJN DE KOSTEN?

De NLP Business Basis Opleiding kost € 1111,- en is vrijgesteld van BTW.

Dit is inclusief:

  • Catering en uitgebreide lunch
  • Syllabus / Werkmap
  • Certificaat van deelname

Onze opleidingen zijn CRKBO geregistreerd en vrij van BTW